U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na herroeping heb je nog 14 dagen de tijd om je product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van je huis naar de webshop zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 8,25 per pakket, raadpleeg de website van uw vervoerder voor de exacte tarieven. Indien u nu gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer worden geretourneerd. Om dit recht uit te oefenen kunt u contact met ons opnemen via info@pantino.nl Wij zullen dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

De producten mogen uiteraard niet gebruikt, gewassen of gedragen zijn. Indien het product of de verpakking beschadigd is, kunnen wij deze waardevermindering van het product aan 

Stuur een mail naar info@pantino.nl met de reden van retour + een trackingcode & order- of factuurnummer. terugbetaling vindt plaats via bankoverschrijving na acceptatie van de reden van retournering.

Mocht u binnen 14 dagen geen antwoord van ons hebben ontvangen, neem dan telefonisch contact met ons op info@pantino.nl

Waarom Pantino.nl?

Bij Pantino.nl geven we om onze klanten en streven we er altijd naar om u de voordeligste aanbiedingen aan te bieden. We zijn er trots op dat we een grote selectie producten kunnen aanbieden in talrijke categorieën, voor alle leeftijden en alle gelegenheden. Bekijk onze dagelijkse aanbiedingen!

Bekijk alle laatste deals >

Wij zijn partner van DHL

In Nederland leveren wij onze producten via DHL. Incl Track & Tracé code.

Wij zijn partner van Bpost

In België leveren wij onze producten via Bpost. Incl Track & Tracé code.

Geniet van de beste deals ;)

Pantino is altijd op zoek naar de nieuwste aanbiedingen en koopjes voor jou. We willen er zeker van zijn dat jij de laatste besparingen krijgt - daarom updaten we onze site altijd met de laatste aanbiedingen!

Bekijk alle laatste deals >

Schrijf je in en ontvang 10% korting

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting extra op je bestelling!

Zojuist door jou bekeken