Verzending

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het voorkomen dat een bestelling vertraging oploopt bij PostNL. Hou dit in de gaten!

Heb je het pakket na 3 dagen na de verwachte leverdatum nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@pantino.nl

U ontvangt een verzendbevestiging met een Track & Trace code waarmee u de levering van uw pakket kunt volgen. Pakket wordt van maandag t/m zaterdag bezorgd

Als je van maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur bestelt, worden deze de zelfde dag nog verzonden. Meestal duurt de verzending 5-12 werkdagen. (Met uitzondering op za/zo)

Wij nemen de verzendkosten voor Nederland en België voor onze eigen rekening. Alle producten worden gratis bij jou afgeleverd. Er is hiervoor geen minimale bestelwaarde nodig.

Nadat je bestelling hebt geplaatst, sturen we automatisch een E-mail met daarin een Track & Tracé code. Het kan voorkomen dat u niks heeft ontvangen kijk daarom ook bij spam mails. Heeft u na 20 uur nog geen Track & Tracé code ontvangen? Neem dan contact op met ons. Info@pantino.nl

Retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelling of wil je iets ruilen? dan kun je binnen 14 dagen je bestelling terug sturen. We verzoeken je hiervoor het retourformulier in te vullen en dit samen met de producten in dezelfde verpakking terug te sturen. Het dient zoveel mogelijk in originele staat en onbeschadigd te worden geretourneerd.

Wij nemen de verzendkosten voor Nederland en België voor onze eigen rekening. Alle producten worden gratis bij jou afgeleverd. Er is hiervoor geen minimale bestelwaarde nodig.

- Het artikel moet als nieuw zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd.

- Plak geen verzendlabels of linten op de originele verpakking.

- Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling

- Het product moet compleet, onbeschadigd en niet gedragen zijn. 

- Het product dient voorzien te zijn van de originele labels. De retourkosten dien je zelf te dragen. Vergeet niet om een briefje toe te voegen met naam en ordernummer. Zodra de producten in goede orde zijn ontvangen, ontvang je van ons een bevestigingsbericht.

- Neem voor retourneren altijd eerst contact met ons op via info@pantino.nl

Excuses voor het ongemak! Neem zo snel mogelijk contact met ons op per e-mail via info@pantino.nl

Wij zullen binnen 24 uur reageren op je bericht. Wij streven ernaar om alles naar volle tevredenheid oplossen.

Stuur ons een e-mail voor het retourformulier, wij zijn ook 24/7 beschikbaar om uw vragen te beantwoorden of u te adviseren.

Betaalmethoden

Pantino.nl hecht veel waarde aan de veiligheid van klanten betalingsgegevens. Daarom bestel je bij ons in een beveiligde omgeving (SSL).

Je kunt kiezen voor de volgende betaalopties: iDEAL, PayPal,Creditcard (Mastercard en Visa), Bankoverschrijvingen.

Bent u van gedachten veranderd of zag u iets anders leuks dan kunt u binnen 10 minuten na uw bestelling annuleren of uw bestelling wijzigen neem dan zo spoedig mogelijk contact op met: info@pantino.nl

Vraag het aan ons

Wij staan 24/7 klaar voor jouw vragen

E-mail

Info@pantino.nl

Onlangs bekeken