Bij Pantino.nl is een van onze hoofddoelen te focussen op hoge kwaliteit & veilige verzendmogelijkheden - zodat onze klanten zorgeloos achterover kunnen leunen, tot ze thuis met hun geliefden van onze producten genieten.

HOE LANG DUURT DE LEVERING?

De levertijd bestaat uit twee belangrijke componenten:

LET OP: DOOR DE WERELDWIJDE COVID-19 PANDEMIE & GROTE VRAAG KUNNEN ONZE VERZENDBEDRIJVEN MOMENTEEL VERTRAGINGEN OPLOPEN!

1) Verwerkingstijd (3-5 werkdagen):

  • Bestelbevestiging
  • Aanpassingen
  • Kwaliteitscontrole
  • Verpakking

2) Levertijd (afhankelijk van de bestemming 5-10 werkdagen):

De duur van de levering wordt berekend vanaf de afhaling in ons internationaal transportcentrum tot de gewenste bestemming en kan dienovereenkomstig variëren, afhankelijk van de leveringsbestemming.

  • Nederland 6 - 13 Werkdagen* (standaard verzending)
  • België 6 - 13 Werkdagen* (standaard verzending)

    * Alle levertijden hierboven zijn exclusief douane en bijbehorende vertragingen. Vertragingen kunnen optreden tijdens perioden van verhoogde vraag, zoals Kerstmis, Black Friday of soortgelijke speciale aanbiedingen.

WAT KOST DE VERZENDING

Als speciale service bieden we onze klanten momenteel gratis standaard verzending wereldwijd.

WAAR IS MIJN PAKET?

Nadat het pakket ingepakt is, wordt het aan ons transportbedrijf overhandigd en ontvang je een tracking e-mail. 

Om logistieke redenen en om de levertijd te optimaliseren, kan de bestelling in verschillende deelleveringen verzonden worden.

Wanner je bestelling geleverd word kun je genieten van je bestelling! Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Wil je ruilen of retourneren? Check dan deze pagina.


Defect product?
Wat vervelend! Helaas kan het voorkomen dat je product beschadigd raakt tijdens het transport. Hiervoor leveren wij de eerste keer altijd kosteloos en nieuwe pakketje en kunnen we helaas geen terugbetaling invoeren. Komt het de tweede keer defect aan? Dan betalen we je volledige aankoopbedrag terug.

Verloren pakket?

In het geval dat een pakket verloren is gegaan of niet is afgeleverd als gevolg van een logistieke reden, zullen wij altijd en nieuw pakket verzenden voordat wil overgaan tot ons

Terugbetaling- en retourbeleid.
Invoerrechten In enkele gevallen van onze pakketten zal de douane en controle vitvoeren op het pakket dat aan jou geleverd wordt. Helaas is die wetgeving per 1 juli 2021 aangepast en hebben wil er helaas geen invloed op. Het kan in enkele gevallen mogelijk zijn dat de douane een klein bedrag aan invoerkosten gaat vorderen. Echter, geen zorgen we zien dat in 99% van de
gevallen dit niet zal gebeuren. Worden toch douanekosten berekend?
Neem dan contact met ons op.

Levering tijdens niet thuis of bij het postkantoor
Indien een pakket geleverd word dan de deur of afgegeven wordt op een postkantoor heeft Pantino de kosten gemaakt om het pakket te leveren. In dien het pakket niet wordt aan genomen of niet opgehaald word van het postkantoor dan gat dit automatisch retour richting de leverancier en zijn wil gerechtigd om €8,95 euro van het bedrag dat je retour
krijgt, in te houden.
Voor overige vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

WAAROM WERKT HET VOLGEN VAN MIJN PAKKET NIET?

In sommige gevallen heeft het transportbedrijf 1-2 werkdagen nodig om de locatie van het pakje bij te werken. We vragen in deze gevallen om je begrip en geduld. 

Als je nog andere vragen hebt (over verzending, bestellen, enz.), stuur ons dan gerust een berichtje onder het menukopje "Contact" en we antwoorden zo snel mogelijk! Of per e-mail: info@pantino.nl

Waarom Pantino.nl?

Bij Pantino.nl geven we om onze klanten en streven we er altijd naar om u de voordeligste aanbiedingen aan te bieden. We zijn er trots op dat we een grote selectie producten kunnen aanbieden in talrijke categorieën, voor alle leeftijden en alle gelegenheden. Bekijk onze dagelijkse aanbiedingen!

Bekijk alle laatste deals >

Wij zijn partner van DHL

In Nederland leveren wij onze producten via DHL. Incl Track & Tracé code.

Wij zijn partner van Bpost

In België leveren wij onze producten via Bpost. Incl Track & Tracé code.

Geniet van de beste deals ;)

Pantino is altijd op zoek naar de nieuwste aanbiedingen en koopjes voor jou. We willen er zeker van zijn dat jij de laatste besparingen krijgt - daarom updaten we onze site altijd met de laatste aanbiedingen!

Bekijk alle laatste deals >

Schrijf je in en ontvang 10% korting

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting extra op je bestelling!

Zojuist door jou bekeken